logo

Mar de Pulpi (fase 6)

Costa Almeria

Van €176,000 - €385,000

Panden

TypeSlaapkamersBadkamersPrijs
Appartement22
Van €176,000 - €385,000
Appartement32
Van €240,000 - €290,000

Omschrijving

Mar de Pulpi 6 ( 1ste lijn aan zee ) biedt opnieuw alle mogelijke faciliteiten : ondergrondse parkings, verwarmd zwembad, mooie tuinen en wandelpaden, jacuzzi's,.....

Hier kan je kiezen uit appartementen met 2 slaapkamers en 2 badkamer of 3 slaapkamers en 2 badkamers.  De appartementen op het gelijkvloers hebben een terras en een private tuin, die op de verdieping een terras en een zeer ruim dakterras.

Het commerciële centrum van Mar de Pulpi omvat verschillende restaurants, een supermarkt, een sportcenter, ... Tevens biedt het project een prachtig aangelegd park met wandelpaden en uiteraard de zee.

De eerste opleveringen ( blokken 3,4 en 5 ) zijn voorzien voor september 2019 

Ligging

De omgeving  van Mar de Pulpi is rustig maar alle voorzieningen zijn binnen handbereik.  Het dorpje San Juan de Los Terreros ligt heel nabij.  Aguilas, met een populatie van bijna 35 000 inwoners, ligt op een kwartiertje met de auto.  Wil je eens een dag gaan shoppen dan bieden de steden Murica, Cartagena of Almeria zeer veel mogelijkheden.  Moest je in het winterseizoen zin krijgen om te skiën, weet dan dat de Sierra Nevada niet ver weg is.

Met de auto C/ Viena, s/n CC Mar de Pulpi Local nº 7 04648 San Juan de los Terreros – Pulpi (Almeria)

Dichtstbijzijnde luchthavens

  • Almeria International Airport

  • Murcia International Airport

  • Alicante International Airport

Dichtstbijzijnde treinstations

  • Pilar de Jaravia (Renfe)

  • Aguilas (Renfe)

Interesse in dit project? Laat het ons weten!