logo

Los Miradores del Sol

Costa del Sol

354,000

Panden

TypeSlaapkamersBadkamersPrijs
Appartement22
Van €354,000 - €354,000

Omschrijving

Los Miradores del Sol omvat 49 appartementen met 2 of 3 slaapkamers, dewelke verdeeld zijn over 4 gebouwen van telkens 2 verdiepingen.  Er worden 2 zwembaden voorzien ( waarvan 1 kinderbad ) en 2 verwarmde jacuzzi's in een prachtig aangelegde tuin van ca 1 600 m². 

De gebouwen zijn ingepland zodat u vanop elk terras optimaal kan genieten van het zicht naar het zwembad.  Deze terrassen zijn afgewerkt met glazen panelen. 

De appartementen op het gelijkvloers hebben een zeer ruim terras ( van 26 tot 36 m² ) en een tuin ( van 23 to 130 m²) van waaruit u rechtstreeks via een poortje naar de gemeenschappelijke tuin kan.

In de ondergrondse verdieping zijn er autostaanplaatsen en bergingen voorzien.

De oplevering is gepland november 2018.

Ligging

Los Miradores del Sol is gelegen tussen Puerto Banus ( +9 km ) en Estepona ( +- 13 km) in de directe omgeving van de zeer gerenomeerde golfbaan ' Los Flamingos'.  Op wandelafstand is een supermarkt, restaurants, sportfaciliteiten... beschikbaar.

Voor de liefhebbers van shoppen of cultuur is er aanbod in overvloed; denk maar aal Puerto Banus, Marbella, Malaga maar ook Gibraltar, Sevilla of Granada zijn niet zo ver af.

Met de auto  Camino Brijan 82 29 688 Estepona ( Malaga )

Dichtstbijzijnde luchthaven Malaga International Airport

Interesse in dit project? Laat het ons weten!