logo

Las Villas de Mar de Pulpi

Costa Almeria

Van €278,000 - €369,000

Panden

TypeSlaapkamersBadkamersPrijs
Villa22
Van €278,000 - €278,000
Villa33
Van €349,000 - €369,000

Omschrijving

Las Villas de Mar de Pulpi is gelegen op wandelafstand van de zee. U kan in alle privacy genieten van uw tuin en vanaf uw dakterras heeft u schitterend zicht op de Middellandse Zee, alsook op de prachtige bergen van Aguilon. Een privaat zwembad behoort ook tot de mogelijkheden tegen meerprijs.

De villa's zijn voorzien van alle luxe; airconditioning ( warm en koud ), vloerverwarming in de badkamers, ...  Uw wagen parkeert u op uw eigen perceel.  Zoals bij al onze projecten, kan u kiezen om uw villa via ons te bemeubelen.

Bent u op zoek naar een rustgevend omgeving waar u kan genieten van de zee maar ook van de bergen ? Dan is Mar de Pulpi uw juiste keuze.

Ligging

Mar de Pulpi is direct aan zee gelegen, in de onmiddellijke omgeving van San Juan de Los Terreros en op enkele minuten met de wagen van het mooie Aguilas. In het project is er een commercieel centrum met restaurants, een supermarkt voor uw dagelijkse inkopen, sportcentrum, … Er zijn diverse golfterreinen in de buurt. De dichtste is Aguilon Golf, op minder dan 3 km.  Het romantische bergdorpje Mojacar is eveneens een bezoekje waard.

Met de auto

C/ Viena, s/n CC Mar de Pulpi Local nº 7 04648 San Juan de los Terreros – Pulpi (Almeria)

Dichtstbijzijnde luchthavens

  • Almeria International Airport

  • Murcia International Airport

  • Alicante International Airport

Dichtstbijzijnde treinstations

  • Pilar de Jaravia (Renfe)

  • Aguilas (Renfe)

Interesse in dit project? Laat het ons weten!