logo

Golden Green

Costa del Sol

Van €685,000 - €775,000

Panden

TypeSlaapkamersBadkamersPrijs
Woning33
Van €685,000 - €775,000

Omschrijving

Golden Green is een kleinschalig, exclusief project bestaande uit 8 woningen met 3 slaapkamers.  De woningen hebben een mediterrane look en zijn allen zuid georiënteerd en bestaan uit 4 verdiepingen; in de kelder is er steeds een dubbele garage en zeer veel bergruimte, op het gelijkvloers bevindt zich een ruime leefruimte met open keuken, berging, apart toilet, grote terrassen en een aangename tuin.  Op de 1ste verdieping zijn de 3 slaapkamers, alsook de 2 badkamers gelegen.  Op de 2de verdieping kan u nog genieten van een prachtig dakterras.

Golden Green omvat een gemeenschappelijk zwembad en verwarmde jacuzzi en dit alles gelegen in een mooie, natuurlijke tuin. 

Golden Green is zonder twijfel één van de meest attractieve projecten in deze regio.

Ligging

Golden Green is gelegen in Nueva Andalucia.  Marbella is het mekka van de golfsport; binnen een radius van 12 km zij er 20 golfterreinen waaronder Aloha, Las Brisas, Los Naranjos,....

Voor de liefhebbers van shoppen of cultuur is er aanbod in overvloed; denk maar aan Puerto Banus,  Malaga maar ook Gibraltar, Sevilla of Granada zijn niet zo ver af.

Met de auto  Hoek Avenida del Prado & Calle Aries 29 660 Nueva Andalucia  ( Marbella )

Dichtstbijzijnde luchthaven Malaga International Airport

Interesse in dit project? Laat het ons weten!